thekhooll:

Sustainability Treehouse Mithun

“The Sustainability Treehouse, a Living Building Challenge targeted interpretive and gathering facility situated in the forest at the Summit Bechtel Reserve, serves as a unique icon of camp adventure, environmental stewardship and innovative building design. Mithun led the integrated design process and a multidisciplinary team to achieve the engaging, high-performance facility.”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s